Bedrijven

Bedrijven

Home » Bedrijven

De juiste mensen om je heen

Als bedrijf ben je altijd op zoek naar de beste professionals. Daarom hoop je de perfecte kandidaat te vinden voor die ene vacature. Iemand met ervaring, know-how, waar je zorgeloos op kunt bouwen. Iemand die precies kan wat je nodig hebt, en dan een beetje meer.

Maar een ‘vacature-match’ betekent niet altijd garantie op succes. Behalve de juiste skills voor een functie, wil je ook iemand die de markt snapt, begrijpt waar je heen wilt, en je cultuur verrijkt. Iemand die blijft. En de competenties heeft om mee te groeien.

Dat betekent dat je verder moet kijken dan het cv. Wie is de persoon erachter? Welke capabilities en drijfveren heeft iemand en dragen deze bij aan de diversiteit van je team? De beste basis om te groeien, krijg je door de juiste mensen om je heen te verzamelen. En dat is niet altijd gemakkelijk.

We gaan graag in gesprek

NOBUSEARCH+ helpt je met deze uitdaging. Door het DNA van je bedrijf te doorgronden en onze kandidaten écht te kennen, zijn we in staat om jou te verbinden met de juiste professionals. En dat leidt vaak tot verrassende resultaten.

Benieuwd hoe we dit voor jou kunnen doen? We komen graag langs voor een goed gesprek!

Of lees hier meer over onze solutions

Simmons + Simmons
Intermax Cloudsourcing
Aon Inpoint
Faircasso
Altares Dun & Bradstreet
GroupM
Alphacomm
JMango360
Afriflora
4SeasonsSpa
hdi specialty
make zends
Quintes Holding
VanDoorne
Lindsay
Cybersprint
Fraud Dynamics
New Compliance
Marsh
Payconiq
Spacewell
MUNT Hypotheken
Backbase
Adres
Veerhaven 12c
3016 CJ Rotterdam

telefoon 010 740 21 21
E-mail info@nobusearch.nl