Solutions

Solutions

Home » Expertise » Solutions
expertise

Altijd op zoek naar de beste oplossing

NOBUSEARCH+ onderzoekt de vraag achter je vraag. Wat zijn de werkelijke behoeftes binnen je bedrijf? En waar liggen nu de echte uitdagingen? Een vacature vervullen kan altijd, maar soms bevindt de oplossing zich al binnen je organisatie. Bijvoorbeeld door te schuiven binnen de huidige organisatiestructuur.

Als adviseur komen we tot de beste oplossing voor jouw bedrijf. Met oog voor korte- en langetermijnbelangen. We denken met je mee en we denken vooruit.

Executive Search & Interim Professionals

NOBUSEARCH+ bemiddelt tijdelijke en vaste posities voor mid-market bedrijven, de motor van de Nederlandse economie. Familie of Private Equity-owned bedrijven, scale-up companies en niche-spelers binnen verschillende sectoren en met een bemiddelingsvraagstuk op het gebied van HR, Commerce of General Management.

Human Capital Advisory

Naast onze executive search en interim propositie bieden wij op maat gesneden advies, zowel voor individuen als voor ondernemingen.

Zo hebben wij voor ondernemingen het Ambassador Model ontwikkeld: een abonnement op NOBUSEARCH+ waarmee wij op ieder gewenst moment kunnen adviseren en ondersteunen in HR- en Recruitment-gerelateerde kwesties.

Meer weten? Maak een afspraak!

Simmons + Simmons
Intermax Cloudsourcing
Aon Inpoint
Faircasso
Altares Dun & Bradstreet
GroupM
Alphacomm
JMango360
Afriflora
4SeasonsSpa
hdi specialty
make zends
Quintes Holding
VanDoorne
Lindsay
Cybersprint
Fraud Dynamics
New Compliance
Marsh
Payconiq
Spacewell
MUNT Hypotheken
Backbase
Adres
Veerhaven 12c
3016 CJ Rotterdam

telefoon 010 740 21 21
E-mail info@nobusearch.nl