Expertise

Expertise

Home » Expertise
expertise

Human Resources

Wie gelooft in de impact van HR en Human Capital op de groei van organisaties, is bij ons aan het goede adres. NOBUSEARCH+ beschikt over een groot netwerk aan senior HR Professionals. Ons track record voor vaste en interim rollen is omvangrijk en varieert van HR Directors posities tot HR Business Partners en specialisten op het gebied van Compensation & Benefits, Leadership & Organisational Development, Talentmanagement, Learning & Development, Talent Acquisition en HR Analytics.

General management

NOBUSEARCH+ spreekt dagelijks met CEO’s binnen de mid-market, waaronder PE-owned bedrijven, familiebedrijven en (internationale) scale-ups. Wij begrijpen maar al te goed hoe belangrijk het is dat een leider kan verbinden met de organisatie. Dat hij of zij past bij het DNA van de club en de organisatie kan leiden naar de volgende stap. Als ondernemers en door ervaring met familiebedrijven, weten wij de leiders van de toekomst te herkennen.

Commerce

Zakelijke dienstverleners die meer tijd en geld spenderen aan sales, business development en marketing presteren beter. Zij zijn beter in staat om groeikansen te verzilveren in een markt waarin verandering de enige constante lijkt. NOBUSEARCH+ levert daar haar bijdrage aan middels een uitgebreid netwerk aan senior commercial professionals met ervaring binnen toonaangevende corporates, spraakmakende scale-ups of beide. Van Senior Account management tot Sales-Leaders en van CCO’s tot CMO’s.

Operations

In een wereld die continu verandert, is technologische innovatie key. De impact van deze nieuwe technologie, data en digitalisering is enorm. Onze Operations professionals zijn in staat om op eigen en duurzame wijze operationele processen te transformeren en stroomlijnen – waarbij de brug geslagen wordt tussen de technische back end van de onderneming en de commerciële voorkant. Hier liggen kansen tot groei en het schaalbaar maken van de dienstverlening.

Simmons + Simmons
Intermax Cloudsourcing
Aon Inpoint
Faircasso
Altares Dun & Bradstreet
GroupM
Alphacomm
JMango360
Afriflora
4SeasonsSpa
hdi specialty
make zends
Quintes Holding
VanDoorne
Lindsay
Cybersprint
Fraud Dynamics
New Compliance
Marsh
Payconiq
Spacewell
MUNT Hypotheken
Backbase
Adres
Veerhaven 12c
3016 CJ Rotterdam

telefoon 010 740 21 21
E-mail info@nobusearch.nl